Nyfikna på stora världen

90070-876
Igår kväll, den 30 januari,
blev nyfikenheten för stor
för bebbarna.
De hoppade över stängslet och började utforska.
Nu har de intagit hela ovanvåningen!!

Kommentarer
Postat av: ANdypandy

Ja man kunde nästan känna stämningen i rummet som det var ett fängelse uppror....de stormade oss o tog nalle som gisslan.....vi var helt outnumberd...efter hård förhandling släppte de nalle o efter ytterliggare förhandling gick de tillbaka i sina cellar o fick goa knorpor.....hehe....ja ungefär så gick det till...hihihi thi thi fniss fniss :)

2007-01-31 @ 15:42:46
Postat av: Maria

Prison break!

Postat av: katarina

Hejsan kära Maria och Andreas
Det är otroligt kul att följa med de små liven,
de är ju världens sötaste som smälter allas
hjärtan, dina bilder är fantastiskt fina, jag tycker du (ni) skal göra en barnbok med alla dessa underbara bilder och kommentarer, som följer kattungarnas liv från början i mammas mage, tänk på det.
Nu har min lille senegal pappegoja fått namn, Muse heter hann och är nästan som en kattunge, klöser och biter lite men är också gullig, men inte imot Emma o Casper bara mej, vi får försöka ändra på det.
Hälsa så gott till mamma och pappa,
många kramar från Kattarina

2007-01-31 @ 17:21:12
Postat av: Maria

Kanske Muse redan gör tonårs-uppror mot mamma Katarina!! Kul att du tittar på våra små katter!! Det är svårt att låta bli att ta kort!! Det händer saker hela tiden! Bra tips om barnbok!!! Vart vänder man sig...? Hälsa alla islands-nissar!(nissar...alltså,smeknamn för människor...Förstår du?) Hela stora familjen hälsar med massor av kramar!!!!

2007-01-31 @ 17:44:21
URL: http://www.ljungbergskan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback